USPEŠNO ODRŽANA MAJSTORSKA KONVENCIJA ZAPAD

Prva Majstorska konvencija Zapad održala se u subotu 25.11 u Čačku u prostorijama kompanije Auto Čačak.

Mnogobrojni serviseri su uzeli učešće zajedno sa prijateljima udruženja Auto servisi Srbije i pokrenuli diskusije vezane za probleme sa kojima se svakodnevno susreću u svom poslovanju.

Prijatelji udruženja su i ovaj put govorili o temama koje se odnose na nelojalnu konkurenciju i njen uticaj, visokonaponskim vozilima i izazovima servisiranja istih, ADAS sistemima na modernim vozilima, ekologiji, softverima za vođenje servisa, kao i o uzrocima kvara turbokompresora i njihovom otklanjanju. Sve ove teme su među serviserima izazvale veliko interesovanje.

Pored aktuelnih tema, imali smo prilike da se vratimo u prošlost i posetimo Muzej Škode, upoznamo se sa zanimljivim činjenicama o ovom brendu i pogledamo njihovu zbirku vozila.

„Postavku čini zbirka od 10 Škoda automobila od kojih je najstariji Škoda RAPID II iz 1938. godine. Najmlađa je Škoda Octavia I iz 1996. na koju smo posebno ponosni. Ovaj automobil prešao je 1.000.000 kilometara sa originalnim motorom, uz redovno servisiranje u našem servisu“, ističe Mirjana Milić.

U ime kompanije Turbo Ideal i turbo servisa Motorkov zahvaljujemo se svim učesnicima, kao i kompaniji Auto Čačak na divnom gostoprimstvu.

poslu remonta je najvažnije koristiti kvalitetne zamenske delove. Kompanija Turbo Ideal je lider u projektovanju, proizvodnji i prodaji zamenskih delova za sve modele turbokompresora. Svi naši delovi su visokog kvaliteta i prošli su sve faze testiranja i provera pre ugradnje TURBO P/N: 1635-970-0025 SpecificacijaČ: PROIZVOĐAČ : Borg Warner TURBO MODEL: B01V MOTOR: K9K Euro 6 VOZILO /MODEL: Nissan Juke 1.5L ; Renault Passenger Car 1.5 TD 1.5L ;

NAJNOVIJA PONUDA

poslu remonta je najvažnije koristiti kvalitetne zamenske delove.

Kompanija Turbo Ideal je lider u projektovanju, proizvodnji i prodaji zamenskih delova za sve modele turbokompresora.

Svi naši delovi su visokog kvaliteta i prošli su sve faze testiranja i provera pre ugradnje

TURBO P/N:
1635-970-0025

SpecificacijaČ:
PROIZVOĐAČ : Borg Warner
TURBO MODEL: B01V
MOTOR: K9K Euro 6
VOZILO /MODEL: Nissan Juke 1.5L ;
Renault Passenger Car 1.5 TD 1.5L ;