MAJKON ZAPAD-OKUPLJANJE LEGALNIH SERVISERA VOZILA U ČAČKU

Učešće u ovom događaju je besplatno i prijave su obavezne za sve legalne servisere iz čitavog regiona. Svi događaji imaju za cilj povezivanje radionica, informisanost servisera o novinama u autoindustriji, ali i o pitanjima ekologije i upravljanja opasnim otpadom, zakonske regulative, dijagnostike, softvera…

Nakon Svilajnca, Kruševca, Niša i Novog Sada Udruženje Autoservisi Srbije zajedno sa prijateljima organizuje konvenciju u Škoda trening centru u Čačku. Učešće u ovom događaju je besplatno i prijave su obavezne za sve legalne servisere iz čitavog regiona. Svi događaji imaju za cilj povezivanje radionica, informisanost servisera o novinama u autoindustriji, ali i o pitanjima ekologije i upravljanja opasnim otpadom, zakonske regulative, dijagnostike, softvera…

Servisere očekuje i prezentacija Predraga Stojanovića (Turbo ideal/servis Motorkov) koja treba da odgovori na često pitanje servisera – zašto otkazuju turbokompresori.

“Kolege koje se bave servisiranjem vozila uviđaju da je neophodno staviti akcenat na saradnju sa kolegama iz turbo servisa kako bismo zajedničkim radom rešili sve potencijalne probleme sa kojima se svakodnevno susrećemo. Važno nam je da se izborimo sa predrasudama koje prate našu branšu i zanat ponovo približimo mladim generacijama. Dugogodišnja tradicija stvaranja jakih partnerskih odnosa sa kolegama automehaničarima kojom se vodi naš servis nam je dokazala da ova branša može opstati samo ukoliko zajedno napredujemo i ozbiljno pristupamo svom poslu. Nadamo se da će kolege iz Čačka prepoznati i podržati naše zajedničke ciljeve i pomoći nam da budemo brojniji i samim tim jači.
Kolega Stojanović će govoriti o uzrocima kvara turbokompresora i njihovom otklanjanju. Poseban akcenat će biti na sprečavanju nastanaka problema u radu turbokompresora, govoriće i o važnosti pravilne montaže turbokompresora na vozilo, kao i o pravilnom puštanju u rad. Biće reči i o radu pratećih komponenti na vozilu (EGR) i kontroli diferencijalnog pritiska i dovoda goriva “, ističe Danijela Barać iz kompanije Turbo ideal. Turbo ideal.

Link za prijave

https://docs.google.com/forms/d/13UY_tnZdhgXSdxf_JL0EZ9C_QX_6HpBPsEcZxQkdk2A/viewform?edit_requested=true

Agenda događaja sa satnicama i najavljenim prezentacijama, nalazi se u nastavku.