Počeo je 55. međunarodni sajam automobila u Beogradu

Kompanija Turbo Ideal i Turbo servis Motorkov vas pozivaju da ih posetite na ovogodisnjem 55. beogradskom sajmu automobila. Od 22. do 28. marta, svakoga dana od 10h do 20h, imaćete priliku da budete deo ove manifestacije.
Kao lideri na tržištu Evrope u poslovima iz domena remonta turbokompresora, kao i projektovanja, proizvodnje i prodaje opreme i rezervnih delova za turbokompresore naše dve kompanije su deo izlagačke izložbe.
Ovogodišnja izložba naših kompanija pod pokroviteljstvom Udruženja auto servisa Srbije, čiji smo prijatelji ima poseban značaj jer će posetioci iz čitavog regiona imati prilku da vide koncept Moderne radionice XXI veka.
Koncept koji će prikazati izgled savremene majstorske radionice će prvi put biti prikazan na ovogodišnjem beogradskom sajmu.
Akcenat ovogodišnjeg zajedničkog nastupa je na podršci mlađim generacijama u bavljenju zanatom i pružanju kompletne podrške u tome.
Želimo da prikažemo značaj informisanja i podrške đacima koji imaju interesovanja da se u budućnosti bave zanatima iz oblasti autoindustrije.
Naš štand nalazi se u hali 2a. Dobrodošli!