SKUP SERVISERA U SVILAJNCU

Kompanije Turbo Ideal doo i turbo servis Motorkov 08.10.2022. godine, imale su čast da prisustvuju skupu servisera, koji je održan u Svilajncu. Prisustvovali su članovi i prijatelji  UASS-a.

Pored druženja kolega, diskusija o budućim važnim projektima, udruženje je zajedno sa prijateljima nagradilo članove. Aleksandra Đurišić, menadžerka Udruženja, otvorila je skup i istakla koliko je važno da se kolege serviseri drže zajedno i svoj zanat prenose na mlađe generacije.

Jakov Peković iz ECAP-a održao je prezentaciju o DPF filterima, istaknuvši bitne činjenice o pravilnom održavanju i reparaciji.

Nakon prezentacija dodeljena su priznanja serviserima u nekoliko kategorija. Osim priznanja, članovi su dobili i vredne poklone koje su obezbedili Prijatelji Udruženja.

Priznanje „Kolega godine“ na osnovu glasova članova, dodeljeno je kolegi Ivanu Dražiću i servisu „Auto Hospital“ iz Bogatića. Ivan Dražić je zavredio ovo priznanje svojim nesebičnim pomaganjem i savetima za servisere.

Kompanija Turbo Ideal i turbo servis Motorkov nagradile su kolegu Dražića vrednim poklonom – vaučerom u vrednosti od 24.000 dinara za reparaciju turbokompresora u servisu „Motorkov“.
U ime kompanije Turbo Ideal i servisa Motorkov nagradu je uručila Jovana Vukas, menadžer prodaje.

Danijela Barać, menadžerka ljudskih resursa u Turbo Idealu održala je prezantaciju o samoj delatnosti kompanije, predstavila svoje saradnike kao i put razvoja turbo servisa.

Opširnije o tome možete pročitati na blogu autoservisisrbije.rs.

Iz kompanije Turbo Ideal i turbo servisa Motorkov ističu da su ovakva druženja važna za sve kolege koje žele da se edukuju, ostvare kontakte sa saradnicima i članovima i iznesu svoje planove za buduće zajedničke projekte u okviru udruženja.