Turbo servis Motorkov i ove godine gost na godišnjoj skupštini Udruženja autoservisera Srbije

Redovna skupština Udruženja auto servisera je održana 10. februara u prostorijama Beogradskog sajma. Skupštini je prisustvovao veliki broj autoservisera zajedno sa kompanijama koje su prijatelji udruženja.

Predstavnik hrvatskog i slovenačkog udruženja auto servisa Antonio Đureta je bio gost ovogodišnje skupštine i sa kolegama podelio svoja iskustva u rešavanju problema sa kojima se kolege iz ovih zemalja svakodnevno susreću.

Problemi kao što su nelojalna konkurencija, upravljanje opasnim otpadom i ekološke takse su samo neka od pitanja koja ne možemo rešiti bez institucija Republike Srbije a koja su u zemljama kao što su Slovenija i Hrvatska uređena na mnogo efikasnije načine.

Regionalno povezivanje udruženja i servisnih radionica je jedan od glavnih zaključaka ovogodišnje skupštine. Izazovi sa kojima se suočavamo godinama unazad u branši se nisu promenili ali zahvaljujući gostima dobili smo nove smernice i savete za naš dalji nastup pred institucije.

Turbo servis Motorkov će se uvek rado odazivati ovakvim manifestacijama pod pokroviteljstvom Udruženja i predstavljaće podršku u pokretanju novih projekata koji za cilj imaju poboljšanje uslova poslovanja servisnih radionica širom naše zemlje.